Tudor, Oana si Tavi – Portret de familie

Pe Oana si Tavi ii cunoasteam deja. Am avut bucuria sa fiu alaturi de ei la nunta, iar pentru asta le multumesc! M-am simtit foarte bine la acel eveniment, m-am simtit inclus in familia lor.  Am sa atasez link-ul in care va prezint in cateva imagini acea zi minunata. http://cristianfoto.ro/oana-tavi-wedding-day/.

Ok, timpul trece repede… Iubirea pe care si-o impartasesc acesti tineri face sa se intample o minune. O minune de baietel!

Intr-o zi, Oana si Tavi m-au invitat sa il cunosc pe Tudor! M-a bucurat mult acea invitatie si in scurt timp am ajuns sa il cunosc pe “pitic”.

Am sa vi-l parasc un pic pe Tudor! Primeste atata iubire si caldura parinteasca incat cu greu am reusit sa il conving sa pozeze singur. In aceeasi zi le-am cunoscut si pe nazdravanele familiei, doua cateluse jucause. Bineinteles ca nu puteau lipsi din portretul familiei si au oferit un spectacol care ne-a amuzat teribil. Vai de coada lor peste un an! O sa aibe grija Tudor sa le organizeze spectacolul.

Tudor, Oana, Tavi si cele doua nazdravane, sunteti o familie deosebita! Am doar ganduri bune pentru voi si va doresc sa petreceti toate clipele impreuna, pentru ca vor fi minunate.

Cu drag…

< BACK TO PORTOFOLIU